London, baby!!
Kom på för någon dag sen att jag aldrig skrev något inlägg om min och Felicias awesome Londonresa. Vilken miss! Tänk att ni gått ovetande om allt detta ni snart får läsa om! Så här kommer ett långinlägg med en massa bilder, jee!

Första dagen var all about the sights och vi var jätteivriga att vara på tumanhand i en storstad!

Vi var ännu dåliga på turistfoton, fick aldrig någon ordentlig bild med oss båda, men glada var vi ändå.

Därav blev det också många selfien, här med bananer, don't ask why :)

Skönast var värmen som kändes så avlägsen i Finland. Här sitter vi på mexikansk uteservering i innekläder, festligt!

En annan morgon (just det, morgon. Vi steg upp väldigt tidigt varje morgon få att hinna göra så mycket som möjligt) väntade vi på att butikerna skulle öppna, helst Primark, som var utanför vårt hotell.

Efter en timmes kämpande för överlevnad och för att fynda i Primarks första våning (av fyra!), kände vi oss förtjänta av Ben's cookies som vi avnjöt i hotellrummet

Vår hotellsäng agerade även utmärkt som buffétbord till frukosten. Det bästa med London var att vi handlade frukosten själva. Fick uppleva så mycket mer och njuta av det mycket bredare utbudet än hotellfrukosten hade. Dessutom kände vi oss som äkta lokala när vi sprang stup i kvarten och skulle köpa frukt, glass eller något annat gott.

En morgon lyxade vi till det och åt vår frukost i Hyde Park

Där fick vi också sällskap av en ovanligt tam ekorre (som jag var rädd för hehe)

Om ni inte har fattat vinken tidigare, var maten alltså höjdpunkten på resan. Här är en överlycklig Felicia på Pizza Hut

Nu mina vänner, får ni skåda det godaste som finns! Half baked cookie dough med vaniljglass. Jag dreglar fortfarande, det smakade helt magiskt.

Bland all mat hann vi också shoppa och besöka kända ställen. Här är jag vid Piccadilly Cirkus. Mirakulöst nog lyckades jag pressa fram ett leende fastän vi var hungriga, trötta och slut i benen. Feffe lyckades inte posera lika bra, därför sparar jag hennes bild från publicitet :)

Dance til dawn var en jättebra dansmusikal vi lyckades få billiga biljetter till. Stämningen sjönk dock drastiskt när vi försökte gå ut på en fancy club på en fancy drink efteråt. Två uppklädda men förvirrade flickor är ingen bra kombination på de gangsterfyllegatorna mitt i natten i barkvarteret i London. Som tur slutade kvällen bra med glass på hotellrummet :)

Här har ni Harrods

Här har ni en annan kulinarisk höjdpunkt på resan. Jag åt två gudomliga crepes och är ledsen att jag inte orkade med den tredje med nutella och oreos... Nå, nu har jag en orsak att besöka London igen, woooh!

I know you're jealous↓

Påväg till Victoria's secret i nästa bild. VS känns ju lite som ett måste, speciellt om man aldrig tidigare har varit dit. Smått hysterisk och energikrävande upplevelse, speciellt när busskortet gick sönder och vi var tvugna att ta oss tillbaka till hotellet gåendes genom folkHAVET med 5kg shopping i någon kilometer. Nå, kanske lika bra att vi fick lite träning efter allt ätande.

Om ni inte redan märkte av bilderna, hade jag en superhärlig resa med bästa Felicia, det här kommer jag att komma ihåg i hela mitt liv, London Baby!!