FFFF (friday food friends och frida i hfors)

Hade en väldans bra helg, igen! Var som vanligt ledig redan på fredag och fick friyaya eftersom det vankades antilopmys på kvällen. Mötte upp le friends i matbutiken där vi fyllde kassarna med suspekta middagsingredienser. Därifrån styrde vi stegen mot penthouse tvåan på Busholmen med havsutsikt. Maten vi lagade visade sig bli lyxiga färska vårrullar och de blev helt himmelskt goda, speciellt med vinet som passade dem perfekt. Det måste bli en favorit i repris. Hem kom jag alldeles för sent efter en läskig hemresa i rykande buss, som tur var mamma i luren.

Min lördag började jag med lyrical jazz lektion och busskrångel igen, när jag alltid lyckas välja fel linje. På kvällen jobbade jag och Sandra som servitriser på TFs Humpsjubileum. 10 h jobb gick lätt när vi fick äta av den goda maten för dubbla nattlön. Blev säkert 9 rätters för oss när det lämnade så mycket över.

Efter en kort nattsömn släpades jag med på badminton. Tur det, för vaknade till liv igen. Efter lite tentläsning kom Jami till oss på glassmys och all tentangst blev som bortblåst.

Nu när tentveckans enda tent är skriven är jag påväg till Vasa för att vila upp mig och dansa, sköönt.