Perfekt veckoslut!
Har haft ett underbart veckoslut (såklart, när den inte innehållit kandi, utan bara vänner och härligheter!). På fredag kände jag med färdig med skolarbete så åkte till Busholmen på middag och mys. Hade inte sett Fricca på evigheter så det var såå behövligt med en tjejkväll. Vi gjorde sommarrullar och skrattade kvällen lång tills jag fick somna med Becca i hennes tjusiga ommöblerade etta med den skönaste sängen. Nästa morgon tog vi avocadon och chiapuddingen med oss några våningar ner för att förbereda brunch hos Frida. MYS! Vi hade allt man kan önska sig med en solig utsikt till Medelhavsgatan där stans sötaste doggon spatserade, goals! Efter att jag laddat batterierna tillräckligt orkade jag ta mig hem via butiken. Tänkte att god-mat-temat kunde fortsätta så lagade hemmagjord pizza till kvällen. Med ugnsrostad tomatsås och italienska pizzadegen! Bjöd över Vicke på pizzaparty och tiggde beröm efter varje tugga, det var ju så gott! På kvällen tittade vi på actionfilm (den första för mig någonsin! Eller har sett 1/4 av Bond fyran tror jag...)
Hade svårt att somna, för söndag var ju min födelsedag och jag var såå förväntansfull inför dagen! Efter en utsökt frukost med ciabatta och smoothie åkte vi ut på isäventyr i det fina vintervädret. Vi gick från seurasaari till tölöviken för att fika och sola på café Regatta vid stranden. Det blev träffis med Fricca och vi satt och skrattade och brände tungorna i den heta kakaon. Det bästa med stället var deras slädkarusell, där vi gav varandra så många fartfyllda åkturer att barnen blev otåliga i kön som bildades bakom oss. Hann bli stelfrusen medan vi gick tillbaka, för väl hemma lade jag mig under täcket på soffan och samlade värme och ork i 45 min. 
 
På kvällen blev jag upphämtad av Vicke för en festlig överraskning och vi åkte in till stan för att äta middag på Elite i Tölö. Satt där och skrattade ikapp åt inredningen, som var som en blandning av Silja Line, tavelmuseum och en restaurang från en 70talsfilm. Kände oss lite malplacerade ända tills servitören kom med superfancyig mat till vårt bord och alla inredningsmissar glömdes bort. Har aaldrig ätit så god mat på restaurang, vinner alla pizzor i världen också! Pilgrimsmusslor, tryffelrisotto, hummersås, piggvar och karamelliserade minitomater bland annat. Var mer än nöjd efter middagen men vi styrde stegen ännu till en tapasbar i närheten och drack mera vin och åt efterrättstapas. Så min födis var verkligen en tiopoängare. För att inte nämna alla fina gratulationer mina gulliga vänner skickade, bland annat Nellys röstmeddelande som fick mig att sätta morgonmålsjuicen i fel hals när hälsningan var oväntat gullig.