Ylonz med soyasisters
Ylonz-veckoslutet was LIT!! På fredag var det supersoligt och jag hängde på TFs terass med andra kaverin och solade och njöt av friheten efter att kandin var inlämnad. På eftermiddagen åkte jag med Frida till Kiasma för att se på konst. Konstigt men jättekul!
På fredagkväll laddade vi upp inför morgondagens ylonz med att ha grillkväll vi för första gången denna vår/sommar på TFs grillterass med Jami, File, Ossi, Minéa och Vicke. Frida joinade också senare och hela kalaset var superkiva. Efteråt hade vi sleepover hos mig med Frida och Becca. Såå mysigt och vi var såå ivriga inför ylonz (Huvudstadsregionens största ölorientering (även kallad sportevenemang).
 
På lördag morgon brunchade vi riktigt gött och kokade en hel panna med kaffe för att ladda upp. Iklädda som sushin styrde vi stegen mot metron var vi träffade på en Harry Potter och Spiderman påvägen som joinade oss. Kunde inte sluta skratta, allt var så komiskt och jag var så ivrig.
Vid startskottet fick vi 6 st ledtrådar och vi var ganska duktiga på att lösa dem, men mindre duktiga med att hitta till dem. Första två barerna vi åkte till var fel... Men det drog inte ner på humöret och resten av tävlingen var vi ganska duktiga och hade bra flyt speciellt mot slutet. Vi kom i mål efter att ha besökt 5/6 barer, vartefter vi joinade Otnäs största mellanfest hemma hos File och Jami. Sen drog vi till efterfesten på TF och dansade några timmar till Bastupojkarnas konsert och många andra låtar. Helt superlyckad dag och kväll som avslutades återigen med sleepover och brunch nästa dag, bäst!!