Julmys
Oj vad jag har haft mycket att göra! Dansföreställningarna gick bra, och efter det har jag dansat från att skolan slutat till läggdags. Dessutom har jag ätit julgröt, jagat julklappar på stan, suttit i bilköer, fryst, vunnit 20 e, fått jullov och allt sånt. Så skönt med att äntligen vara ledig! Ikväll blir det julklappsutdelning hos Nellys, hurraa, ser riktigt fram emot det! :) Ha det så bra och god jul  :)
 
Mycket-att-göra-och-komma-ihåg-dag!
Idag är en av de bästa dagarna på året! Det är nämligen Kipinäs dansföreställning på stadsteatern. Jag är med i 5 danser, är konferancier (stavning?) och lotteri-tomte :) Kom just hem från de sista genrepen på teatern och om 1h ska jag vara där pånytt, ända till kvällen, kommer bli en härlig dansfylld dag! Nu måste jag gå och öva på talet och packa ihop alla uppvisningskläder! Ha de bra ni också! :)
 
En bild från teatern för 1½ år sedan om jag minns rätt :)
Uppvisning
Ikväll hade jag sista dansuppvisningen från Kuula Institutet och det var fullsatt, vilket alltid är roligt. Dessutom gick ju dansen bra för alla! Efteråt for vi med hela dansgruppen till en kinarestaurang och firade. Pratade om gamla dansminnen och åt god men stark mat! Kommer nog vara mätt ända tills imorgon kväll! Nu ska jag sova, för imorgon är det genrep inför Kipinäs dansföreställningar, så kuul! :)
 
Ojoj så fina kjolar vi hade för 2 år sedan :)