Monday naynay
Min måndag gjorde mej sönderstressad och alla skoluppgifter bara takkuili. Satt sammanlagt fast i 6h på en GIS-datauppgift utan att komma nånvart, varefter jag märkte att jag inte alls satt fast utan hade gjort helt rätt från början hehhe. Lite damp att märka det efter 6h av kunskapskris, men ändå lite jee att jag var duktigare än jag trodde. Efter lite mera uppgifter och stress var det ett bra beslut att ta paus och gymma (med Julia<3). Vi for på core timme och "happy dance", vilket visade sig vara en flopp salsa timme disguised as high expectations good feeling training. Var lite mjahh känsla, MEN när vi kom hem kickade happydance effekten in med en fördröjning. Vi låg på soffan och gråtgapskrattade heela kvällen och var alldeles för skrattig för att märka av trötthet och skolstress. Så skönt!! Perfekt cure för en trög skoldag. 
 
Vårt science project (byggande av spektrometer) gick inte heller som planerat i måndags...
 
Idag har jag varit 8h i skolan, men hade iallafall en intressant astronomiföreläsning och ett lärorikt möte. Lite ledsen att jag inte hinner träna idag och bli av med överloppsenergi, men får vänta med det tills imorgon istället. 
 
 
De rullar på

Hejsanhoppsan! Har en superbusy period skolmässigt nu, men väljer att ignorera det en stund för att kunna uppdatera här. Bästa nyårsfesten med bästisarna, 4 dar skola i Helsingfors, förlängt veckoslut i Vasa med dansmarathon och nu en vecka mer studier har 2017 innehållit för min del hittills.

Vi har inrett kämppän med Julia (nytt soffbord, matta och gardiner) och det blev såå mycket mysigare redan med små ändringar. Jag har åkt pulkka, frysit, druckit te med goda vänner, varit på catch-up träffis med tjejerna på café, haft spontan ost och vinkväll (där jag bidrog mer till umgänget än själva ätandet), druckit rekordmycket kaffe på två dagar (=3 koppar!), lärt känna nya studiekompisar, yay! 
 
Måste ännu kommentera min galna danshelg. 10 h fullt ös på två dagar. Hiphop och discodance. Jag hade träningsvärk x34 i fem dagar. Nu är jag återhämtad och har firat det med att i helgen ha dansat lyrical jazz på stepup och tränat ben och mage på gymmet, samt stretchat ordentligt, skönt.