Red
Jag hade en minst sagt fartfylld wappenvecka och -helg med minst sömntimmar någonsin, som såklart nådde höjdpunkten på valborgsmidnatt när vi stolt fick sätta på teknologmössan, vilken lycka! Efter den mest spännande natten någonsin som rödgul, då jag fördubblade min livskonsumtion av kaffe, började wappenprogrammet och det roliga tog aldrig slut. Skratt, sol, skumppa, sol, sitz, sol, vänner och feelisfiilis sammanfattar dygnet bäst. På första maj blev jag naturligt kräftfärgad i ansiktet, åt årets första jordgubbar med vänner på picknick och njöt av första sommarvärmen. Det var en yrbollstrött anna som slocknade på sängen för sista gången i solulägenheten. Nuuu en röd bildbomd!
 
På basen av vårt spex och nattliga äventyr kom TF på andra plats, varför vi fick äran att hämta våra mössor som andra.
 
 
Vi åkte till Sveaborg med fiilisbåten och fick njuta av skumppa på soldäck samtidigt som vi sjöng nonstop.
 
 
Jag hade röstats fram till "årets vän" och fick ett litet TF-lås på min halare. Blev sååå överraskad och glad.
 
 
 
 
 
Efter dethär hade vi sitz och dansaloss-dans, men det saknas det bilder av.
Första maj:
 
 
Hade bästa Wappen någonsin, tack till alla fina vänner och fiilisfolk <3
Glitterregn
Det har hänt så mycket sen förra inlägget att jag omöjligen kan börja skriva om allt, men en minnesvärd händelse var discodance FM. Fastän jag dansat och lärt ut discodance i flera år har jag aldrig tävlat i grenen, varför dessa tävlingar var extra spännande. Genomtäckt i glitter, brunutansol och med 5 cm lösögonfransar spenderade jag lördagen i tävlingshallen med min härliga grupp. "Wow!"-ade mycket åt alla duktiga dansare och koreografier och var jättenöjd över min egen insats också. Fylld av inspiration och lycka lämnade jag glittriga fotspår efter mig över Åbo, vilka slutade hos Juli och Tony i deras fina lägenhet (påriktit den finaste jag sett!) och jag blev så uppassad att jag kände mig som en gyllene prinsessa. Mera såna helger, tack!
 
 
 
 
Hela muodostelmagruppen och vår koreograf! (Dom observanta kan märka att våra kläder ändrades på bilderna, det hörde till vår koreorafi och dess tema att dra ner toppen till en klänning)