Passligt mycket
 
Den här veckan har igen varit "jag-hinner-sova-i-graven-händelserik" med många evenemang inklämda mellan allt svårt skolarbete. Jag som idrottschef höll dodgeball åt 16 teknologkillar och på onsdag var jag med och hostade en företagsmiddag där jag förutom matlagning skulle ta hand om företagsgästerna. Sen hann vi vara på laskiaisrieha och åka miniskidor på 15 kreativa sätt och jaga halarmärken och fastlagsbullar. Vi har ätit tortillas och druckit vin hos Emil och idag hade jag en perus 10h skoldag. Nu är jag påväg med nattåg till Vasa för att gå på min första arbetsintervju inom den tekniska branschen. Sen ska det såklart maratontränas dans inför tävlingarna (första är om 2 veckor!!) Där kom det mycke på en gång.
 
 
 
Så roligt att få ha halaren igen! Blir så glad av vår fina röda färg. Nu måste jag bara sy mer halarmärken så att man är representabel inför Pampas Nationaldag (hajp!). 
Födelsedag
Förra veckoslutet firades min födis med härliga vänner kombinerat med huisigt god mat. Minttu, Janina och Sandra kom över på brunch och vi fixade ihop en drömmig mathög runt vilken vi trivdes i 4,5 h. Har saknat att hänga med dem så det var verkligen en superstart på födisen. Nån timme senare vankades det middag (haha är ännu mätt) med ingen mindre än Bralex och det var precis vad kvällen behövde för att bli den festligaste och samtidigt mysigaste någonsin! Vi gjorde quornwok (med kokosmjölk och jordnötssmör som gjorde hela rätten) med batat såklart. Kombinerade med vitt vin och skrattattacker till efter midnatt ända tills jag och Becca somnade på min säng. Efterfesten blev nästa morgons superfrukke med Becca följt av diskparty. Himlans mycket mat blev det under helgen men vi vet ju från förr att det är då det blir som bäst. Men för att sammanfatta: LIT födis med LIT vänner = lycklig Nanna.