Bästa dagen på året
Idag är ingen vanlig dag för det är loposarnas Christmas reunion-dag! Som jag längtat! Hade svårt att sova när jag var så ivrig att få träffa alla. Vi ska fixa julbrunch i Nellus Mansion och har på känn att det utlovas årets bästa matkoma i såklart årets bästa sällskap. Finaste julklappen man kan tänka sig! Just nu håller jag på och kokar risgrynsgröt till brunchen. Blir spännande att se vilken komponent i maten som gör en "Frida", gröten eller något annat... :)
 
 
 
Bilder från 2014s matiga stunder, mmm!
 
Jullovet började!

Huh och pust! Nu är min tentvecka över med två fysiktenter och två finskaprov. Bland allt tentpreppande har jag träffat Iida som var på besök i Hfors. Strosade runt på senatstorgets julmarknad, åkte karusell, köpte julklappar och kollade på Stockmans julfönster, supermysigt.

Igår efter min tent kom jag hem till en överraskning, när Jami och Emil hade ställt i ordning hamburgarmiddag åt oss, vilken lyx! Kollade dessutom på gamla disneyfilmer och spelade kort, så det var bra avkoppling från tenternas värld.

Idag efter min muntliga finskatent (lol skrattretande att jag måste göra ett sånt) kom jag hem till en till överraskning. Inkku var här och jag fick krama om henne innan hon beger sig iväg på volontärarbets-äventyr i Italien och Tyskland. Tuff brud dedär! Sandra joinade oss och vi hade det jättemysigt med te, visdomar och annat snack, bra start på jullovet!!

Imorgon ska jag till Tallinn med stadisisters och Frida och Nadja som råkar vara i Helsingfors. SÅ KUL!
Läget och mat och så

Har haft en störande miniflunssa i en vecka då jag varit småsjuk samt orklös och utan funderande luftkanaler i näsan, men nu börjar jag vara frisk. Som tur fick jag vara hemhemma då jag var krasslig, så passade på att sova ut och tillbringa mycket tid med la familia. Bakade till exempel karelska piroger för första gången och det blev såå lyckat med krispiga kanter och krämig risfyllning, 13 gånger godare än butikens! Sen slipade jag på mina homa made pizza färdigheter och vände tillochmed mommo till ett pizzafan! :D

Igår hade vi sitz aka phetz med phux15 aka phuqz15 med förskoletema. Det var en megalyckad kväll med fiskdamm, skolfoto, barnsånger istället för vanliga snapsvisor och en SUPERfiilis sitz. Alla var med och dansade på efterfesten och man var heeelt svettig när man kom hem. Tydligen resultatet av att jag inte orkat träna på en vecka? Ska bli jätteskönt att gymma igen imorgon!