Fikafredag

Igår hade jag ingen skola, så kunde friyaya hela dagen. Mötte upp Becca, Frida å Alex i stans mysigaste café som är känt för sina smarriga cupcakes. Jag tog en cupcake med apelsinsmak och lyxade till det med en chokladig kakao, (vääldigt gött efter en vecka med havregrynsgröt och nudlar). Trivdes på fikat i flera timmar när man hade så ypperligt bra sällskap.

Mys-shrooms

 

 

 

Tänk vad mycket glädje svampar, vänner och mat kan föra med sej! Igår var jag på svampjakt för första gången i mitt liv och det var superlyckat. Fick följa med Nellys familj till deras hemliga och heliga svampställe, kände mej så ärad! Vi plockade trattkantareller i världens myggigaste skog, men vad gjorde det när när man hade sällsynt bra sällskap. Jag var jättetrött när jag kom hem (med halva skogen fast i håret) men tog ändå tag i utmaningen att laga min första risotto någonsin. Slutresultatet blev den godaste risotton jag och min familj ätit. Mycket nöjd. Och stolt.

 

 
 
 
 

 

Kvällen blev desto bättre när vi samlades runt perfekta kantarellpizzan och kladdkakan hos Nelly tillsammans med Frida, Juuli och Nellys tyska gäst Ginta. Mycket skratt och missförstånd när vi försökte kommunicera på tyskengelska. Perfekt avslutning på perfekt dag!

 

 
Pizza and love

I min andra Helsingforsvecka har rymts så mycket braigheter, kärlek och kramar att det känns som födelsedag x 100! Jag har börjat danssäsongen på StepUp, köpt nya favoritspringdojjor och fått igång träningen ordentligt (fotboll, tennis, gym och lenkkin).

 

 

Det bästa av allt var såklart att få träffa Antiloper, för Feffe var ju på besök! Vi for till efterlängtade Peace and Love med Alex och Feffe och jag åt min hittills livs godaste pide! Money well spent.

 

 

På tal om pide hade vi Joey's special aka pizzachallenge med Julia, Emil, Jami och Sandra. Det kändes ganska squadgoals-igt att beställa hem 10 pizzor med dem, hade taggat inför detta i fleeera veckor! Mycket lyckat, men vi kommer nog inte göra om det :D