Mår bättre än bra
Idag åker jag iväg på FM kvalen i både showdans och streetdans i Jyväskylä. Är mer än nöjd efter igårdagens genrepsuppvisning. Kommer bli en helt hujsig helg, är så taggad!! Uppdaterar kanske senare hur det har gått :)
Igår dansade jag i 5 h, är helt slut idag, men får förhoppningsvis vila ut mig i under bilresan och stretcha ordentligt sen på hotellet. Nu ska jag packa och tvätta det sista, hasta la vista!
Veckans program
Hejsan! Idag tänkte jag passa på att höra av mig lite här, har varit alltför dött på bloggfronten... Håller på att drunkna i träningar och andra program hit och dit, så ska bli skönt med påsklov och ens lite ledigt! De dagar jag har mindre program går just nu åt att sova ikapp så jag ska orka. :P Men nu har jag slutspurt: 10 dagar till FM kvalen i Jyväskylä, sen får jag andas igen. Taggar redan nu! Kvällarna och helgerna spenderas i danssalarna och snart känner jag mig redo! ;) Idag hade jag faktiskt en vilo dag (från dansen alltså) och hann träffa en del av mina saknade skolkompisar över en kaffe (läs: över två bakelser). Men superkul var det, måste verkligen göra det till en vana! ;)