Fredag
Igår var det dags för sitz igen efter 3 veckors "uppehåll". Det var nog den roligaste sitzen hittills, skulle jag vilja påstå. Så många vänner och så mycket fiilis och jag bara "jeee":ade kvällen lång.
Var förvånad över att jag ändå vaknade tidig idag, efter bara 4h nattsömn, så ska försöka vara produktiv innan tröttheten slår in ordentligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Phuxarbetskraft
Idag var en annorlunda skoldag. Den nya perioden startade och jag hann gå på matteföreläsning, men efter det stack vi till landet till sportstugan med Julia, Maco, Jami, Emil, Oscar och Casper, för att klyva och bära ved. Vi hade alltså anmält oss till talko, som är obligatorisk för att vi ska få våra phuxpoäng. Roligt hade vi, men hela dagen gick åt till det och jag är helt slut nu.
Nu måste jag försöka orka programmera ännu ikväll innan jag somnar. (Kommer drömma sött om spagettionsdan.) Good luck me. 
 
 
 
Aj hääv no pictures, så här får ni se på vår bondgårdsliga phuxintagning.
B r u n c h
 
 
Hade en kul helg i Vasa trots förkylningen. På lördag var jag och såg på Vasa Dance Challenge och hälsade på saknade danskompisar. På kvällen fick jag besök av Emma och Ville och vi bakade paj.
Söndag var bäst, dels för att jag var nästan frisk, men mest för att jag fick träffa Michan, Nelly och Harkkila. Brunch, mys och matkoma bestod dagen av i Michans fina nya lägenhet i stan. På kvällen var jag en sväng till Kipinä och vi började planera tävlingskoreografin inför nästa års FM tävlingar, kulkulkul!!
 
 
 
Idag tog jag morgontåget tillbaka till Esbo och har i princip programmerat från 7 på morgon till nu 19 på kvällen, utan att jag fått färdigt en enda uppgift! Det märks att svårighetsgraden har ökat... 
 
 
Look at our brunch. Look at it. Det. var. himmelskt.