Ett år äldre
Har just återhämtat mig efter att ha blivit ett år äldre, igen (!) tiden går för fort... Hade en fin födelsedag med presenter på morgonen, en springtur i nya springkläder på dagen, (lite studentläsning) och en rolig kväll/natt med härligt sällskap! :*


Idag har jag storhandlat och förberett festligheterna för i morgon då vi firar pånytt (?!) hemma hos mig. Kommer bli kul x1000!Äldst i skolan
Har haft en superbra penkkis! Fast det är fortfarande jättesvårt att tro att det verkligen var vår tur i år. Så konstigt att få ropa abiabiabi och kasta godis nu plötsligt. Penkkiskvällen fortsatte lika bra, och dagen efter var vi och såg på fina Frida och Rebecca som hade äldstes dans. Dessutom har jag haft typ dansmaraton denhär helgen, när vår koreograf från hesa var här. Känns bra att börja få ihop materialet inför FM tävlingarna!Vi Anna x2 som black swan och white swan!


Vårt färgglada gäng, puss på er!


Äldstes dans!Prima helg
Åå har haft en otroligt bra helg! Den kändes extra lång när jag inte hade skola på fredag. Jag tog istället sovmorgon och hann göra pannkakor till frukost! Kanske världens mysigaste sätt att börja sin morgon på. Senare var jag och bekantade mig med ÅA och fick höra om psykologi och pedagogik. Resten av dagen dansade jag på Kipinä. Vi gjorde vidare på tävlingsdansen och jag och Elin gjorde färdigt juniorernas koreografi, hurraa!
Resten av helgen har jag läst, räknat, dansat, stretchat och varit med bästa Felicia! Det var en superbra idé att fara till RAX på lördag kväll. Mindre bra idé att äta sig för mätt, men gott var det iallafall! Här är bilderna av matfronten från helgen. Kan ju ännu skryta med att jag är ledig imorgon också, låter som mera pannkakor i mina öron ;)