Kvällsfunderingar...
Möh, humöret är inte på topp denna måndagskväll... Har suttit med matteböckerna hela kvällen och dessutom rymdes jag inte med på hesa exkursionen, jag som hade sett fram emot helgen... Nå, nu kommer jag iallafall att hinna öva inför provveckan som börjar nästa vecka ;)
Tänker dissa matten nu och gå och mysa med denna sötboll, som alltid gör en på bättre humör! :) godnatt!


TGIF eller?
Fredagen började kanske inte på det bästa möjliga sättet. Hade tre mattetimmar idag och en håltimme som tillbringades med matteläxorna. Dessutom var alla på kulturkarnevalen eller hade hål en stor del av dagen, så min skoldag var vääldigt tråkig. Som tur slapp jag till danssalarna direkt efter skolan. Planerade söndagens danstimme (hjälp vad spännande!) och vi övade på tävlingskoreografin. När jag kom hem hade min söta syster äntligen kommit tillbaka från Åbo så min fredagkväll blev räddad!


Helgen levererar!
Hittills har helgen varit riktigt bra. Började prima med Felicia och Ben&Jerry's. Hann prata en massa den kvällen, verkligen behövligt :)

sötis-felle! :)

Igår firade vi att Siri fyllt 18 hemma hos henne med god mat och James Bond tema. Alla hade satsat mycket med röda läppar, klänningar och pistoler hit och dit! En riktit rolig kväll blev det!

födelsedagsbarnet!

förlåt om vissa bilder är fel svängda :p
Idag avslutas helgen med dansuppvisning på korgbollsmatchen i Variska, kommer bli jättekul det också. Dom här bilderna är från förra matchen vi dansade på.
Hoppas alla andra också har haft en fin helg!