Necesitas màs movimiento

Min sista semestra-i-Helsingfors- sommarlovsvecka byttes ut mot snora på soffan och hosta så väggarna skakar. Blähbläh. Är ännu inte helt frisk och är såå trött på att bara dega, vill ju va aktiv. Har ändå gjort det bästa av situationen och laddat ner Duolingo med målet att lära mig spanska. Det går fint för tillfället och är jättemotiverad! Divertirse!

Mamma piggade upp mig med grillpizza. Jag fick hosta ur mig anvisningar och mamma kämpade out of comfortzone i flera timmar, snäll<3

Hejdå Vasa

Nu börjar sommaren i Vasa vara slut och jag har börjat packa ner halarmärken, tepåsar och andra essentials inför studielivets Helsingfors.

Har gett hejdåkramar åt fina vänner och ätit massvis med lyxmat innan linser och spaghetti blir the new grillpizza.

Vänner är nog livets medicin, riktiga happypills. Iförrgår hade vi sista gettogethern hos Nelly med kvarvarande Antiloperna och kände mej mycket friskare (trots vissa sjuka incidenter och konversationer) än vad jag skulle ha känt mig hostandes i hemmasoffan. Åh vad skulle livet vara utan loposar? Kommer sakna dom såå himla mycket nu när alla åker iväg till egna studieorter.

Dans, what else

Förra veckan var nog bland de tyngsta jag varit med om sådär fysiskt, med dansmarathon träningar från eftermiddan till midnatt flera kvällar i rad. På konstens natt hade jag 4 dansuppvisningar med Kipinägänget, 3 av dom var en specialshow gjord enkom för den dagen, "Napakymppi", och till sist en uppvisning med tävlingsgrupperna då vi i Kipinä Crew uppträdde för sista gången med vår egna koreografi. Var så lycklig hela dagen när jag fick göra sånt jag älskar och dansa på scenen med mina dansvänner, men samtidigt sorgligt att årets danskapitel är över. Får se vad nästa år för med sig när det gäller tävlingar och uppvisningar!

Yep, this is lyfe.