Dansrikt
Har haft en härlig långhelg i Vasa och har både hunnit ta det lugnt, men också tokmycketdansat och träffat vänner. Både lördag och söndag bestod av 6-7h danser och nu är jag (vare sig jag vill eller inte) redo inför disco SM om två helger. På lördag kväll fick jag också fira Michan med världens godaste chokokaka i najsnajs sällskap, perfekt som recovery efter träningarna. Imorse fixade vi även duon klart med Elin och är verkligen såå nöjd över hur den blev. Nu är jag snart framme i Hfors och på kvällsschemat står dodgeball spel med Aaltovänner. Så mycket på gång nu.
 
 
Resten av veckans planer är att fixa en home made spaghetticostume, vara programledare i storätartävlingen (haha lol), nattligt yöjäynä-äventyr, sportstuga med idrottskomittén och Ylonz orientering&barrunda. Busybusybusy. Får se om jag hinner med någon skola alls :D
 
Fruktkalas
Idag känns det nästan som sommarlov när jag fick vakna just när jag kände för det och starta dagen med en rainbowcoloured-smoothie. Har exakt 0 måsten för idag så jag tänker bara njuta.
 
 
Pirr pirr vårpirr
De senaste 3 veckorna har varit intensiva med Vasa Hfors pendlande, tävlingsträningar, inlämningsuppgifter, tentläsning, nattliga äventyr, filminspelning, reseplanering och halarsitz bland annat. Samtidigt har allt kännts så roligt eftersom man märker att våren äntligen är här! Att kunna njuta av första uteglassen i solen efter att man tagit sig igenom en svår fysikkurs känns ju sådär tjolahopp i magen. Nu har jag skrivit alla tenter och är påväg till Vasa för en fullspäckad danshelg och förhoppningsvis lite firande av fina Michan. Allt är så bra nu höni!