Tävlingar, träningar, läsningar...
Jag har överlevt en galet rolig och fullspäckad danshelg med en street FM plats som belöning. Med showgruppen blev vi nionde, när 8 grupper av 31 slapp vidare, åh vad nära det var! Stolt är jag iallafall över mig och alla andra, alla danserna gick bättre än någonsin förr! 
Idag är första träningsfria dagen på över 2 veckor, och jag ska vila, läsa och njuta av det fina vädret. I helgen väntar sedan 10h FM träningar + danslektioner åt mina barngrupper. Gissa vem som kommer vara trött på sö kväll?!
Börjar bli smånervös inför prepkursen, för efter den är det bara en vecka innan inträdesproven, iik. Nu måste jag fara och fortsätta med läsningen!Mera dans, vad annat?
Höni peeps, det vankas FM kvaltävlingar i helgen, fatta vad spännande! Det kändes som om förra årets kval var JUST, för har allt i färskt minne och är fortfarande helt häpen över hur bra det gick. Logiskt sett borde det gå minst lika bra iår eftersom vi har tränat mera och blivit bättre. Dock inget att lita på eftersom nivån är skyhög i alla serier. Tänker iallafall bara njuta av helgen och ha kul med mina dansvänner oavsett placeringar osv, för det kommer bli såå minnesvärt! :) Ikväll väntar genrep, imorgon kväll sista träningarna och sen kör vi igång, iik! Bäst av allt är att tävlingarna är på hemmaplan → ordentligt med sömn ;)

Sommarsmaker
Har upptäckt något som är godare än choklad (herregud hur är det möjligt!?) och denna piggar verkligen upp allt läsande. Dessutom är det så nyttigt så det inte är klokt! Det mixade innehållet består av frusen banan (frusen är ett måste!), jordgubbar, lite naturell kvarg toppat med kokos och jag är i mathimlen!


Ännu godare blir det om den serveras ur min söta Greengate kopp :)