Hola Españja
Hittade resebilder från sommarens höjdpunkt och tänkte att det är synd att låta dem damma på hårdskivan, så varför inte visa några här? 
 
Frukost första dagen i Barcelona och förväntningarna på resan var skyhöga, jag menar det fanns ju palmer utanför fönstret, så what's not to like!?
Misslyckad hoppbild blev lyckad skrattbild :)
 
 
 
Svalkade oss med frozen yoghurt minst två gånger per dag. Här med pistagesås, mums.
 
Oändligt många smoothien fick jag också i mig. Här en mintkokos i Barcelonas saluhall.

 
 
 
Underhöll andra resenärer när vi skulle ta denhär bilden. Tror jag fotobombade minst 57 turistbilder.
 
 
På favvorestaurangen väntandes på favvomaten med utsikt över stranden.
 
Spansk omelett frukost (och smoothie såklart) i Barcelonas centrum.
 
 
Cykeläventyret var det skojigaste på resan. Höll på att krocka i var tredje förbibasserande.
Lekte strandkrabba sista dagen i Blanes och sträckte ryggen i mina akrobatiska försök.
 
Blev så förtjust i fina Blanes, kommer definitivt resa dit igen.
 
Lekfullt
Helsingforslivet e naajs. Plättkalas, tortillatisdag, springa fastknuten i 10 andra teknologer runt stan, inflyttningsfest hos finaste vännerna, övernattning, pizza på stranden, nattäventyr, lenkkin i solen, springa till föreläsningar i ösregn, äta spaghetti på onsdagar, sitza med nya skolkompizar... Oj så mycket det har hänt men oj så mycket jag gillar det. För att inte nämna att jag har börjat dansa på Stepup i Esbo, livet är nästintill komplett hörni!... Förutom bostadsproblem och att de allra bästa bor i andra städer. Puss vad jag saknar er <3
 
 
Inte är det lätt...
Nu hörni, nu är jag en i gänget, när min ficka fått fyllning i form av Helsingforsregionens busskort. Efter en föreläsning cyklade jag med Victor, Hemppa och Maco (eller jag fick skjuts på pakkaren) till Hagalund för att införskaffa det gyllene kortet. Mer spårad resa har jag inte varit med om, har skrattkramp i magen fortfarande. Efter att vi pjasade runt oss i Tiger och cyklade hem efter flera "omvägar", fick vi äntligen testa korten, då det var dags för stadsorienteringen samma kväll. Hade så roligt med mitt lag att vi aldrig hann till efterfesten, var själva prisutdelningen ägde rum. Lika bra det, så hade de andra lagen för en gångs skull chans att vinna. 
 
 
Men, tillbaka till bussarna. Hittills har jag åkt med rätt buss 1 gång av 5, vilket har resulterat i att jag fått åka runt lite mer än tänkt. Visst går det bra att sitta och beundra de nya hoodsen, men imorse var det helt fel tidpunkt för sådant, när jag nästan missade tåget hem. Men nu är jag (på rätt tåg) påväg hem för att tillbringa helgen i Vasa, så call me, Vasa-antiloper!