Spexigt (eller vad läste du?)
Tjo! Mycket har hänt sen senast. Jag har slitit med skolarbeten som vanligt, men fått belöning i form av att träffa fina vänner. Var t.ex på Hungergames bio med Rebalex vartefter jag fick övernatta i skönaste sängen i Tölö, myzpyz.
I helgen var jag på mitt första spex med Cessi och på natten blev det sitz med göteborgarna från spexturnén. Varmrätten serverades 2:05, jag fick snapsar från alla håll och det gycklades på scenen stup i kvarten, bra så! 
 
 
Det är dock inte bara roligheter på gång, största delen av tiden har jag läst på tent och räknat matte/fysik. Idag peppar jag inför programmeringstent, när den är över får jag mitt liv tillbaka, hurraa! :D (Fick förresten otroligt bra poäng i förra mattetenten, trots att jag blev vettskrämd över hur svår den var och trodde jag skulle ligga på 5 poäng, men nee MYCKET bättre än så gick det :D)
 
 
Så fina juldekorationer i Forum förresten. Hann inte köpa skor när jag bara beundrade dessa.
Plätt och skratt
Hejhopp allt är tipptopp! Har varit hemma två helger i rad, njutit av att bli uppassad, träffa vänner och träna med danskompisarna man nuförtiden ser så sällan. Första tågresan var jättefestlig med vagnen full av kompisar, andra gången var mindre bra när jag åkte ensam och resan tog 7h istället för 3,5h :( Dessutom fick jag vänta i 40 min på buss, så var hemma långt efter midnatt.
 
 
 
 
En kort nattsömn resulterade i en minst sagt spårad dag idag, har nämligen gapskrattat heela dagen (känns det såhär att vara hög?) Hemma från skolan var jag först halv nio på kvällen men som tur blev jag bjuden på kvällsplättar, deep samtal och kvällsfnatt i huset mittemot. Victor stekte sina specialäppelplättar åt mig, Julia och Sandra medan vi dansade i Sandras rum. Nu ska jag äntligen gå och sova innan 00. 
 
 
All in i Tallinn
Torsdagen blev bättre än normalt eftersom vi skippade skolan och for iväg på äventyr till Tallinn med andra kompisar från årskursen och några storasyskon (tutorer). Alla andra var Tallinnveteraner så jag var den enda som taggade redan kl 7 på morgonen. Båtresan kändes kort när vi lekte och dansade tango. Väl framme hann vi se gamla stan, shoppa, dricka hot wine och kakao på olika pubar och parkoura längs gatorna. På hemresan nästan dog vi av skratt, men som tur bara nästan. 
 
Livar upp stämningen på morgonbåten med lite Titanic feels.
 
Blåste sedan iväg på däck.
 
En del av gamla stan
 
Försökte ta hoppbilder på torget, denna är den minst misslyckade av 27 andra.
 
Minéa poserar med menyn på Beerhouse. Pinsamt nog var jag den enda som beställde vatten. 
 
Jag blev mätt, Sandra blev full.
 
Shopping paradiset hittade vi också till, eftersom Sandra var den bästa guiden!
 
Kommer definitivt besöka Tallinn pånytt, det var så enkelt att resa till, men ändå tillräckligt exotiskt.