Got this feeling
Hade en härlig midsommar med världens bästa vänner. Maten var som vanligt i världsklass och vi dansade i solnedgången hela kvällen, myyyys! Idag fortsatte sommarcarpandet med stranddag, picnic, beachvolley och grillkväll, YAAS älskar lediga dagar!
 
 
 
 
 
 
#Life
Med sova-länge-och-slappa-inomhus-överdos har jag nu återhämtat mej från den mest fantastiska (Greklands)resan någonsin. När himlen äntligen blånade i Vasa för två dar sen tog livet över och jag har hängt utomhus med frisbeegolf och hopprepslekar som number1 aktiviteter. Igår fick jag glassa med saknade Siri och idag öppnade jag SUP säsongen med Jullon. Dagens kinamatspicnic i solen var inte heller en så dålig idé. Tre danskvällar har jag också hunnit med denna vecka och mår så bra av att slita på trampdynorna och trötta ut benmusklerna. Hurra dessutom för loposmidsommarmatfesten, denna vecka är utan tvekan det bästa som hänt mej sen Grekland! :D
 
 
Hänt
Efter mina sista FM tävlingar för två helger sen köpte jag solglasögon och tog därmed sommarlov på heltid. Första sommarlovsveckan spenderades i solheta Esbo med vänner, grillchill och blåmärkenmycket volliboll. Vi ordnade en rosa inflyttningsfest med Julia dit många fina vänner dök upp innan det var dags att säga hejdå till alla över sommaren. Sista dagen i södern började med kakbak till vårt födisbarn Janina, fortsatte med lax och kalas på terden, sista vollibollmatchen, städandet av kämppän och tokspringa till tåget med 10 väskor innehållande nästan alla våra ägodelar, huhuh. Nu är jag planterad i Vasa för en vecka framåt, innan tzsatsikin och blåvita hus kallar.