Tävlingar
Har haft en väldigr händelserik helg!! Kämpade mot förkylningen, och just när jag hade packat väskorna och tänkt fara blev det värre. Trodde nästan att jag inte skulle kunna tävla alls i helgen pga en dum förkylning. Trotsade hälsan och åkte ändå till Uleåborg en halv dag efter de andra, för jag ville absolut inte missa street FM som vi har tränat till det senaste året. På söndag var det dags att inta scenen förutom en nära-att-svimma-och-spy situation efter dansen mådde jag bra. Vi slapp till final och det blev alltså att ladda upp på nytt på kvällen. I finalen gick det också bra och vi slutade på 7. plats. Hihi det kan man nog vara stolt över. Det var ju ändå Finlands största tävling med grupper från hela landet. Sen var det lite drama med spruckna byxor, fel färgs västar och brinnande hårfönar, men sånt hör till :D
Det gick bra för alla Kipinäs deltagare. Häftigt att min lärare blev Finlandsmästare! ;)
Helgen som varit
Skulle egentligen blogga redan i helgen, men råkade radera inlägget just innan jag skulle publicera det, så gör alltså ett nytt försök idag. Min helg har varit ganska vanlig. På fredag firade vi Michan med ett bra sällslap. Hon hade gjort så underbart god mat och annars också fixat allt så fint, så tack ännu för en trevlig kväll! :) Annars så har jag tagit lörlektioner och haft sista träningen med street tävlingsgruppen. Nästa helg ska jag till Uleåborg på FM tävlingar. Är redan helt jätte exited :D Här kommer ännu några bilder från Michans.
I made it!
Har haft en väldigt intensiv vecka. Först kämpade jag för att bli frisk innan tävlingarna. När jag äntligen blev i dansskick var det dags för Street och Performing Arts (showdans) kvaltävlingar i Vaasa Areena. Hade en superfiilis helg med mycket energidrycker och dunkadunka musik. Är väldigt stolt övet att min och Elins duo slapp till semifinalen, med tanke på att detta var första året vi tävlade! Den här veckan skrev jag sista proven samt mitt teoriprov till körkortet. Stressade ihjäl mig innan, men som tur så klarade jag av det när det väl gällde! Är oerhört glad! Detta ska firas med dansträningar på Kipinä!