Falafel & Friends = Life
Än en gång levererade helgen föör bra! Lördag förmiddag tillbringade jag på StepUp på en underbar lyrcial timme. Märkte för första gången stora framsteg gällande styrka och teknik så jag var såå nöjd. På kvällen tog jag 102:an in till stan där jag träffade en "hoppande-av-iver-med-snyggaste-huvudbonaden"-Becca och det blev kramkalas. Vi styrde stegen mot Israeliska smaker och dofter, vart också en glad Alex joinade oss. Lyxade till det med mera kramkalas och presentmottagning!
 
Vi satt och fnissade belåtet med varsin stuffed pita i handen och hummus åt Alex medan vi dyrkade batatfranskisarna. Mera matglädje fick vi i "spyalyan" när vi triplespoonade med kardemummaglass och choko. Nånstans mellan Dubai och multiversum somnade jag brevid en stekosdoftande mysis. 
 
 
<3
Fnissfullt
Har haft en underbar vecka med så mycket braigheter. Fick inleda den i Vasa med sistertime, caféhäng och såklart dans. Väl tillbaka i Esbo väntade en ny period med kivoga kurser och lunchträffar med vänner. I tisdags var vi på omakiva predrinks hos File, vartefter vi bowlade med idrottskomittén (helt superkul!) och avslutade kvällen på sportbar. Har skypat med Feffe, gymmat och firat min födelsedag som blev bäst! Dagen får 5/5 tårtor och kvällen 12/10 nachos! 
 
 
 
 
 
 
Festligheter
Denhär veckan har bara rusat förbi med tre tenter i rad och en massa pluggande. Efter en lyckad fysiktent flydde jag till Vasa och nu väntar en intensiv träningshelg samt födelsedagsfirande med familjen. Låter ju nästan lika festligt som förra helgen!? Jag hade verkligen en super helg med roligaste festen någonsin som innehöll för-, mellan-, efter- och efterefterfest (och slutade först 7 på morgon)! Här en bild på mig och Sandra, vi bara log hela kvällen.