FFFF (friday food friends och frida i hfors)

Hade en väldans bra helg, igen! Var som vanligt ledig redan på fredag och fick friyaya eftersom det vankades antilopmys på kvällen. Mötte upp le friends i matbutiken där vi fyllde kassarna med suspekta middagsingredienser. Därifrån styrde vi stegen mot penthouse tvåan på Busholmen med havsutsikt. Maten vi lagade visade sig bli lyxiga färska vårrullar och de blev helt himmelskt goda, speciellt med vinet som passade dem perfekt. Det måste bli en favorit i repris. Hem kom jag alldeles för sent efter en läskig hemresa i rykande buss, som tur var mamma i luren.

Min lördag började jag med lyrical jazz lektion och busskrångel igen, när jag alltid lyckas välja fel linje. På kvällen jobbade jag och Sandra som servitriser på TFs Humpsjubileum. 10 h jobb gick lätt när vi fick äta av den goda maten för dubbla nattlön. Blev säkert 9 rätters för oss när det lämnade så mycket över.

Efter en kort nattsömn släpades jag med på badminton. Tur det, för vaknade till liv igen. Efter lite tentläsning kom Jami till oss på glassmys och all tentangst blev som bortblåst.

Nu när tentveckans enda tent är skriven är jag påväg till Vasa för att vila upp mig och dansa, sköönt.

School is cool

Första perioden på mitt andra studieår är nästan klart och jag har inte ens närapå burnout, goals haha! Har haft få och roliga kurser (förutom en mardrömmig) och skoldagarna bara skrattas igenom. Favoritkursen var tuotesuunnittelu, där vi förra veckan byggde en prototyp av vår planerade produkt och visade upp den i maskiningenjörernas gala. Min grupp stod ut ur mängden såpass att vi blev fotade och intervjuade till Aaltos hemsida. Wow. Kände mig ganska framgångsrik då för en gångs skull.

Det var jätteroligt att bygga i labbet och såklart körde vi med mottot "safety first".

Vi vann inte, men fick mest publicitet, så det var nog värt att cykla till labbet tidigt varje morgon.

Wine it up

Förra veckoslutet samlades vi äntligen med TF tjejerna och hade vinkväll hemma hos oss. Vi har inte hunnit umgås tillsammans på hela hösten, så kändes verkligen härligt att få skratta ikapp igen. Vid midnatt checkade vi in snöpartyt brevid innan vi åkte in till stan och dansade på Aussie Club, vilket var första nattklubben i Hfors för min del. Det var inte bästa dansstället men som tur fick jag falaflar på hemvägen, så all good ändå.

På söndag var jag med i superrolig badmintonturnering och kvällen spenderades i skolan med grupparbete i 6h!!