Varför jag älskar att dansa
Igår kväll efter en hel dag med studentläsning for jag och dansade lite för mig själv. Efter en hel termin med koreografiplanering och exakta räkningar och rörelser, samt träningar där man hela tiden kämpar för att göra bättre och bättre ifrån sig, var det avkopplande med en fri improvisationskväll bara för mig själv. Jag, en tom danssal, härliga låtar och inga måsten gällande rörelserna, och plötsligt hade 3 h gått bara sådär, whoot? Fick riktigt flow och bara njöt av att få vila hjärnan och låta kroppen föra istället. Såna dansupplevelser är dom bästa och jag bara njöt under hela träningen. Blev så inspirerad att jag nu jobbar på ett nytt solo, hoppas jag har tid att göra en bra!

Gammal bild.

Annars är festförberedelserna i full gång och jag är supertaggad inför mera födelsedagsfirande imorgon, jee!
Birthday
Hade bästa födelsedagen igår, speciellt i matväg! Kvällen slutade bättre än bra och skrattade magen av mig med världens bästa vänner, tack för sällskapet! ♥Färsk 20-åring med matkoma och skrattkramp ↑

20 hela år av Anna
"När jag är 20 är jag vuxen och jobbar". "Då är jag säkert gift och har barn". "20-åriga Anna är gammal och vet nog allt".

Så såg mina tankar ungefär ut för tio år sedan.
Nå, nu kan jag meddela åt 10 åriga Anna att inget av detta stämmer, förutom att jag jobbar på ett jobb (som nog inte känns som ett jobb jobb). Jag är också låångt ifrån gammal och gift, och kan väldigt lite egentligen, när man tänker efter... ;)

Den (nästan) 20-åriga Anna mår istället jäättejättebra och är lycklig. Jag trivs med min ålder och har ingen tjugoårskris alls, trots att jag är halvvägs till 40. Fast fråga mig igen imorgon när jag fyller, kan hända att jag har ändrat mig då ;)

Nåja, men födelsedag som födelsedag. Idag var jag och valde presenter med mamma och imorgon kommer jag vakna ivrig för att öppna alla mystiska paket och få se vad de innehåller. Sedan kommer jag antagligen dansa en sväng vartefter jag på kvällen får träffa mina underbara vänner. Kommer bli en prima dag, trots studentläsning här och där!

Nellys bild