Matglad å sånt
Försöker hitta excuses till att inte läsa på mattetent idag, så därför passar jag istället på att blogga. Min helg har varit suverän. Den började med matlagning och middag med Sandra och Inkku. Hummus, kyckling och batatfranskisar var en oslagbar kombo. Glass till efterrätt, vin och fnissattacker bestod kvällen av. 
 
Look at all the food. Look at it!
 
 
På lördag var jag 3h på Stepup och testade på nya krävande danslektioner, SÅ BRA! På kvällen var det dinnerdejt med Nelly som kom hem från Italien. Vi gjorde gudomligt god mat, med kyckling och batatfranskisar som tema igen. Efter några timmars matkoma och skrattstunder blev det sleepover. Morgonen var himla bra med glass till frukost (haven't done that before). Nu är jag redo för en ny vecka igen (minus tenten då...)
 
 
 
 
Talvipäivät
Igår efter skolan hade vi ett evenemang som hette "talvipäivät" var vi bland annat gick runt på olika ordnade stationer och lekte snölekar, åkte tandemskidor, kastade vattenballonger och bandade in musikvideon. Efteråt gjorde vi mat hos mig med Janina och Julia och plötsligt förvandlades kvällen till en oplanerad förfest hemma hos mig då fler och fler joinade mina 18 kvm iförda sina studiehalare. Vi gick till efterfesten och förväntade oss ett pris från talvipäivät rundan men fick inget. Istället dansade loss tills vi inte längre hittade våra jackor. Det var en jättelyckad kväll och idag väntar poledancing och gympass, kulkul!
 
 
 
 
 
 
Så mycket bra
Helgen i Vasa var superbra och hann dansa nästan 24/7. Iallafall tillräckligt nu för ett tag framöver. Denna vecka har jag varit överladdad med energi för så många fantastiska saker har hänt! Se på dethär:
1) Fick en 3a i produktionsekonomikursen, som var 3 vitsord över förväntningarna, för trodde aldrig att jag skulle komma igenom den tenten! Skuttade omkring av lättnad i köket i 10 min.
2) Fick sommarjobbet fixat redan nu, så kommer inte behöva stressa över det en minsta lilla stund!
3) Bokade flygbiljett till Grekland, så juni kommer bli oförglömligt epic med det bästa tänkbara resesällskapet! Wihuuu! Mera happydancing!
 
 
Bjussar på detta foto som gör mig så glad (Nellys bild)