Musikvideoinspelningar och övermänskliga prestationer
Fastän jag är redo att berätta om detta veckoslut, kan inte förra helgens händelser skippas, för det var EPIC. Så here we go:
Fick alltså vara med som dansare i en musikvideo till "Average Joe" av Jung Jubbz som skulle spelas in. Jag, Elin och Emmi (dansarna) träffades på lördag och kokade ihop en koreografi. Fastän låten var krävande gick det förvånansvärt lätt att hitta på varierande och passande rörelser vi gillade och vi var supernöjda med slutresultatet. Efter 4,5 timmars ihärdigt koreograferande hade vi hela paketet klart och åkte till studion för att visa teamet vad vi hade hittat på. Pinsamt nog när musiken kom på frös vi alla tre fast efter de första rörelserna och kom inte ihåg  ihåg vår koreografi alls. Hjärnan var bara så överansträngd att det inte gick. Efter en välbehövd nattsömn var vi redo nästa morgon och repeterade samtidigt som vi blev sminkade, och alla rörelser satt! Inga frågetecken alls. Skönt. 
 
 
 
 
Sen var det äntligen dags att spela in. Första tagningen var riktit nervöst och skakigt för vår del, men sen vänjde vi oss och det flöt på hur bra som helst. Vi dansade vår 2,5 min långa koreografi från början till slut oräkneliga gånger, för det skulle filmas i olika ljussättningar, med olika kameralinser, med artisten, utan artisten, och ännutill med olika bakgrund. Att vi var slut!! Hade en weak moment när jag skakade och ville spy för var så slut, och då meddelades de att vi skulle bli filmade en dansare i taget. 4 gånger i rad! Huj sånt samlande det krävde. Hittade ett undangömt extra-energilager som tur och klarade av att leverera alla gångerna för fullt. Sen var vi dansare klara för dagen. 
 
Oj sån häftig upplevelse det var! Teamet var proffsiga, med minutschema och tydliga instruktioner, så det var en glädje att jobba med dem. Nu får vi bara tålmodigt vänta på slutresultatet när allt klipps ihop...  
 
 
#1 - Nelly

Nanna! 😻 Så roligt att du blåst liv i bloggen igen och wow vad häftigt med musikvideon!! Kom ihåg att dela youtubeklippet de det är färdigklippt och klistrat 🙊

Svar: Jei kul att höra och joo de ska jag absolut göra :)
pieceofdreams.blogg.se