Denna vecka
Trots att jag varit ovanligt trött har det varit en bra vecka! (Kanske för mycket program?) Solen har gassat varje dag och jag har lunchat med Frida några gånger, vilket har varit skoldagarnas absoluta höjdpunkt! Helt bäst studiemotivation när man vet att det nalkas lunchpaus och man får sitta och skratta med glädjepillret mitt i skoldagen, jeejeejee!
Förutom kandi och fysikuppgifter har jag planerat och hållit danslektioner, haft Harry Potter 6 filmkväll hos Jami och File, gymmat och varit på kommittémiddag. Vi blev bjudna på otroligt god och välkryddad asiatisk mat med wok, marinerad mango, egengjor sötsur sås, friterad tofu och kyckling, en hel tiopoängare. Skumpa, vin, GT:n och gott sällskap gjorde kvällen ännu bättre. 
I fredags efter att jag hållit två danslektioner agerade jag statist i en kortfilm! Var i danssalen i Mattby och skulle ta mej till semiöstra Helsingfors på 45 min (mission impossible), men det var bara att slänga på sig festkläderna utan att hinna duscha och springa till metron utan att hinna äta. Väl framme (gick såklart åt fel håll först) fick jag ett coctailglas i handen och instruktioner vad jag skulle göra och hur jag skulle röra mig. Scenen inspelade sig på en nyårs hemmafest och skulle mingla och dansa med helt okänt folk. Efter flera fejk skratt, skålanden och awkwarda samtalsförsök blev vi nästan buddies med mitt mingelgäng och hade hur kul som helst tillslut. Inspelningarna tog längre än väntat och 45 min långa hemvägen blev förlängd med 1 h när jag hamnade storhandla till nästa dags brunch, så var minst sagt slut och hungrig när jag kom hem! Men rolig kväll ändå!
I brist på bilder från fredagen är här en i början av veckan när jag var så excited inför att lämna (den otroligt rosa och kuddiga) sängen och dra mig till bibban för kandiskrivandet.